Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Compania care administreaza site-ul web www.sensy.ro este SC. SENSIS FRV S.R.L., inregistrata la registrul comertului Iasi, cu J22/472/2012 si avand codul unic de inregistrare RO 29930028.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC. SENSIS FRV S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
S.C. SENSIS FRV S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe site-ul www.sensy.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce,de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice maniera contrara intereselor companiei SC. SENSIS F.R.V., fara acordul prealabil scris.

Sensy.ro depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Utilizatorii www.sensy.ro pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site, dar ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane,contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare,mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

SC. Sensis FRV S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii magazinului on-line www.sensy.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site.

Produse:

Toate produsele vandute prin intermediul site-lui www.sensy.ro sunt produse 100% originale.

Livrarea produselor se face in limita stocului existent in ziua comenzii.

Sensy.ro nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.
Sensy.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:
- Produsul comandat nu este pe stoc;
- Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
- Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
- Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor de livrari refuzate.

Toate pachetele vor fi ambalate in mod corespunzator pentru a preveni deteriorarile de transport.

Daca aveti intrebari in legatura cu produsele pe care le oferim va rugam sa ne contactati.
Produsele cumparate prin intermediul site-lui www.sensy.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Plata:

TOATE PRETURILE INCLUD TVA 19% 

Comanda minima este de 59,50 lei TVA inclus (50 lei fara TVA).

Plata produselor se face pe baza facturii proforme, primita prin email, pentru platile in avans sau la livrarea produselor, tip ramburs.
Pentru plata in avans se poate realiza plata prin ordin de plata in contul societatii iar produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Retur produse:

Conform legislatiei romane in viguare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor" , conform OUG 130/2000, cu modificarile in viguare. 

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala comerciantului in cazul acesta SC Sensis FRV S.R.L.  si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de SC Sensis S.R.L. in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.

Alte motive pentru returnarea unui produs:

- ati primit un alt produs decat cel comandat;

- produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat

- diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste(inclusiv diferenta de culori dar nu si ce de nuanta)

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail sensisfrv@gmail.com sau la numerele de telefon 0726.210.415. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail sensisfrv@gmail.com sau la numarul de telefon 0726.210.415.

Va multumim pentru atentia acordata,

Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: sensisfrv@gmail.com intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere).

Politica de confidentialitate:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sensy.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Colectarea datelor se face prin:

-formular de inregistrare client (creaza un cont)

-adresa d-voastra (adresele mele)

-formular de comanda

-formularul de abonare newsletter.

Datele d-voastra se pot modifica in orice moment. Daca doriti stergerea totala a informatiilor, trimiteti un e-mail in acest sens la sensisfrv@gmail.com si in maxim 24 ore datele vor fi sterse.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a factura si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Deasemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Livrare si transport

Expediere

Societatea noastra livreaza cumparatorilor produsele comercializate de sensy.ro pe intreg teritoriu al Romaniei prin curieri de transport colete. Aveti posibilitatea sa va alegeti curierul de transport in fuctie de preferinta, timp de expediere, localitate sau costuri de transport (in cazul in care comanda nu depaseste 200 lei).

Curierii cu care societatea noastra colaboreaza sunt urmatorii :Fun Curier, Posta Atlasib si Posta Romana.

Comenzile plasate pana in ora 16.00 vor fi expediate in aceasi zi dupa confirmarea telefonica. Comenzile vor fi expediate de Luni - Vineri intre orele 9-17 (fara Sambata, Duminica si sarbatori legale)

Dupa expedierea coletului veti primi un email de confirmare.

Tarife si modalitati (in cazul in care comanda nu depaseste 150 lei)

Comanda minima este de 59,50 lei TVA inclus (50 lei fara TVA).

Fun Curier: Tariful de livrare este de 10.00 lei.

Termen de livrare 24-48 ore.

Livrarea se face direct acasa sau la sediul d-voastra.

Posta Atlasib:  Tariful de livrare este de 16.00 lei.

Termen de livrare 24-48 ore.

Livrarea se face direct acasa sau la sediul d-voastra.

Posta Romana: Tariful de livrare este de 12.50lei.

Termen de livrare 3-5 zile in functie de localitate. Iar ridicarea se face de la oficiul postal de care apartineti.

Atentie: adresa livrarii trebuie sa coincida cu cea din buletin, CI (coletele prin Posta Romana nu se trimit in sistem post-restant)

Fun Curier - Caracteristici

Folosind serviciul de curierat rapid , veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie.

Servicii gratuite Fun Curier    -confirmare de primire oferita telefonic, prin fax, sau urmarind livrarea dupa numarul de AWB, pe site-ul www.fancourier.ro

                                          -incercari multiple de livrare, in cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa

                                          -contactare telefonica a destinatarului, pentru livrari in conditii speciale.